Vlada Jokic

Šabac

Član od: 02.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sramota za jednog nazovi muzicara da se bavi ovakvim stvarima. Poruci i ne preuzme paket. Zalosno sta rade. Na poruke i pozive ne odgovara i pravi se lud. Druze ako si i muzcar takav kao sto si ispao . .. . prema nasem dogovoru tesko onom kome ti nesto zasviras. Od mene Negativna i savet drugima da prvo traze uplatu pa onda da salju paket.
Umesto tepiha poslao mi stazu

Muzika i instrumenti > Prof studijska oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vlada Jokić se poneo krajnje nekulturno, nekooperativno, neodgovorno, neposlovno i na kraju me oštetio materijalno u šta administrator KP ima jasan uvid i na čiju preporuku dodeljujem ovu negativnu ocenu, posle upornih pokušaja sa moje strane i podrške administratora da se problem koji je on iscenirao reši! Vratio sam mu njegov predmet zamene, vratio sam mu doplatu koju je izvršio, nadoknadio troškove poštarina (dokaze za sve to dostavio administratoru), tražio da on meni vrati moj uređaj ali on to nije učinio i odbija svaku dalju komunikaciju. Upozoravam korisnike KP da ovo moje negativno iskustvo sa Vladom Jokićem ozbiljno shvate, kako ne bi bili oštećeni novčano odnosno materijalno! Osim ove negativne ocene, sledi mu i prijava, što je omogućeno preko KP. Ovde ima dovoljno savesnih i odgovornih korisnika sa kojima možete uspešno sarađivati, pa savetujem da saradnju sa ovim korisnikom svakako izbegnete!
Ljudi bezite od ovog
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.