vlada jovancic

Beograd

Član od: 19.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Kućice, kavezi i kreveti

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je poručio paket i kada mu je stigao odbio je da ga preuzme. Bez ikakve najave da se predomislio. Zaista neodgovorno od strane ovog člana. Možda je paket kasnio, ali to nije naša greška nego je gužva u kurirskoj službi. Prosledjen mu je broj kurira da ga kupac pozove da se dogovore oko preuzimanja. Paket je poslat odmah cim je kupac poručio.

Alati i oruđa > Ručni alat | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac se javlja u 15.08. u 01:59. Dao je nepotpunu adresu, kontaktiran je telefonom radi ispravke adrese odmah istog dana, znaci 15.08. jer je zamolio da se paket posalje na vreme (Molim vas da mi to posaljete sutra kako bi u sredu stiglo do mene . .. Ako ima sanse i sutra da mi to dostavite znacilo bi mi . .. hvala pozz). Paket je poslat istog dana, sto se moze proveriti i po kodu posiljke OT0012939834 na sajtu Daily expresa. Kupac je setao kurira puna dva dana od jedne do druge adrese, kao da je on jedini za koga dostavljaju paket. Na kraju paket nije dostavljen i vraca se. Pod izgovorom da je u guzvi i da ide na put. Verujem da je tako, ali ako ste vec znali svoju organizaciju, zasto narucujete robu i to u vrednosti od 410 dinara i gde je gubitak pola te sume na postarinu za vracenu posiljku! ! Dragi prodavci, trazite avansnu uplatu kad doticnom gospodinu saljete paket, pa cete barem imati novac da nadomestite trosak ptt-a za vracenu posiljku, ako se gospodin nadje opet u nekoj guzvi! !
Dragi prodavci opustite se , slucajno je tako ispalo ... kao sto vidite ovo je jedina negativna ocena , a ja se izvinjavam firmi zbog nesporazuma !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.