Vlada Nikolic

Prokuplje

Član od: 08.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

jakna koja je opisana kao odlicno ocuvana je na ramenima totalno istanjena maltene kao skaj i jacim malo jacim pritiskom bi se pocepala prodavac je i pre aukcije ponovno pitan da li je jakna odlicno oduvana kao sto je navedeno i potvrdio je nakon dobijanja jakne kontaktirao sam ga i rekao mu za problem , nasta mu je odgovor bio da nezna o cemu pricam ne volim da dajem negativne ocene ali neka buduci kupci znaju o tacnosti podataka i kako se opisuju predmeti koje clan postavlja pšonudio sam mu mogucnost resavanja problema ali jednostavno ne vredi , ja necu propasti za 3500 dinara ali mislim da nije ljudski . ..
Cekao sam malo sa komentarom,vidim prodao si jaknu koja je "istanjena na ramenima" i zaradio.A kako si je ti opisao?Gde si je kupio?Sramota.A dobio sam negativnu ocenu.U najmanju ruku ocekujem izvinjenje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.