Vlada ✅ POWER zum

Niš

Član od: 05.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne preporucujem saradnju. Za proizvod koji sam kupio prodavac mi je rekao jednu cenu, da bi mi na kraju poslao nesto sto mu nisam trazio i to po drugoj ceni NARAVNO. . Nikako ne kupujte ovde.
Nasom greskom smo gospodinu Marjanu poslali pogresan artikl (HDD od 250din). Bezuspesno smo pokusali da kontaktiramo Marjana da ispravimo nasu gresku. Marjan je bez bilo kakvog kontakta uzvratio negativnom ocenom.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam graficku karticu GTX 660Ti u servisu Power Zum, očekivajući dobar dogovor, solidan produkt i poštovanje. Nisam dobio ništa od navedenog. Kartica je prestala sa radom nakon 20 dana, kada sam otišao u servis rekli su mi da je garancija 15 dana i "Ti si mogao da dodješ posle dva meseca da se žališ". Citiram Vladu: "A ko će meni da vrati te pare, kome ja da idem da se žalim? " Ja sam na to odgovorio da sam student koji je dao poslednji novac na tu karticu, i da je očigledno grejana, Vlada je odgovorio da sigurno nije grejana i krenuo je da se dere. Moj drug je zamolio da ne priča visokim tonom, nakon čega su usledili argumenti u trajanju od 40 minuta prilikom kojih je došao još jedan dečko da kaže kako mu je hard disk crko posle 2 nedelje rada, takodje kupljen u servisu. Karticu sam nakon toga otvorio, uz pomoć dva servisera koja sam platio da mi pomognu, i pokazali su mi flux na čipu kao dokaz da je grejana. Očekivao sam poštovanje i dogovor, dobio dranje i prazne priče. Ako želite poverenje i siguran produkt, klonite se Vlada Power Zum servisa u dalekom krugu!
Postovanom Milanu je kartica zamenjena. Data druga + Staru karticu izneo iz firme. Sve uredno snimljeno sigurnosnim kamerama. Pozodina ove price nije bila graficka kartica, niti nezadovoljna musterija. Vec rusenja ugleda poslovanja firme. Sto se uocava u Milanovom tekstu.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Lapto NE odgovara opisu ni po slici, ni po textualnom opisu Ostavljeni su nalozi, fotografije bivse vlasnice laptopa sto ugrozava njenu privatnost Prodavac trazi da o svom trosku vratim laptop neka, hvala
Problem je nastao greskom i resen je u korist kupca naravno. Ukoliko bude bilo kakvih razloga za reklamaciju javite se, rešićemo, negativna ocena sigurno neće.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.