Vlada Prodaja i Otkup Tel Niš

Niš

Član od: 14.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kamera na tel. je neispravna, ne radi joj autofokus, fotografije nemaju oštrinu a dobra fotografija je i razlog zbog kojeg se kupuje ovaj telefon. Morao sam tel. da nosim u servis jer džek kabla punjač nije upadao kako treba u ležište i pravio je neke prekide prilikom punjenja što je nemoguće da se ne primeti! Punjač nije originalan. .. "Nisam znao" ne može i ne treba da bude izgovor prodavcu. ..
Ne znam čemu ova negativna ocena nemam razlog da se nekom pravdam jer radim sa telefonima 10ak godina , što se tiče samog telefona ja iskreno nisam primetio taj nazovi kvar sa fokusom kamere a što se tiče samog konektora za punjenje bio je samo zaprljan od prašine koji je očišćen i posle najnormalnije radi po njegovim rečima to mu je naplaceno 500 din ja sam mu tel prodao po znatnoj nižoj ceni nego što tel vredi na tržištu i pored toga sam još malo korigovao cenu bas iz tih razloga, a kupac je iz ko zna kog razloga revoltiran i nezadovaljen dao negativnu ocenu meni da napakosti. Sta da kažem mušterija je uvek u pravu ja ne želim da se snekim ubedjujem po najmanje raspravljam...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.