Vlada&Radovan

Beograd

Član od: 26.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Hobi, sport i razonoda

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek se nije pojavio kad je trebalo da preuzmem knjigu. "Pokisao sam pa sam malo zaspao. " Onda je pao izgovor da se nismo dogovorili da se nađemo određenog dana, nego samo u određeno vreme. Da li se iko dogovara u koliko sati će se naći s nekim pa onda drugi put kog dana? : D Užasna saradnja - svakako zaobići.
Kaže da je dolazio za knjigu. Nikada nije rekao kojeg dana dolazi. Dvorišna je zgrada i ima zvonce na kapiji. Uvek ima nekog kod kuće jer ima u kući malo dete i da je zvonio čuli bi ga. Računam da je nekakva zabuna pa sam mu ponudio da o mome trošku pošaljem knjigu preko pošte. To mu ne odgovara. Sada sumnjam da je uopšte i dolazio, bila je kiša pa mu se nije ni dolazilo. Čovek nedorečen treba da mu tumačim misli, užasno. Ono što mu padne napamet smatra da je to dogovor, ne ume da se dogovara. Dosta se bavim knjigama i često ljudi pitaju može li u neko vreme da preuzmu knjigu jer se njima uklapa pošto u to vreme se vraćaju sa posla. Kad im se ukaže prilika kažu kog dana dolaze itd.. Na kraju ako je ovaj negde i bio ko zna gde je u opšte i bio.

Knjige > Izdanja na stranim jezicima

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Ocena je ovakva iz razloga sto sam prilikom komunikacije s covekom lepo pitala “Koliko stranica ima knjiga i da li je nesto slucajno pocepano? ”, odgovor je bio “ima sve stranice, isto koliko i original ili nase domace izdanje. . ne fale stranice. .. to bih svakako naveo u oglasu”. Meni je knjiga stigla u tom roku u kojem je i trebala i za to nemam zamerku ali sam se iznenadila kad sam je otvorila jer je cela knjiga bila zapravo pocepana pa ulepljena za korice selotejp trakom. Obratila sam se coveku prvo u inbox i on mi je objasnio kako oni prodaju polovne knjige te je normalno da se tako nesto desi. Moje misljenje je da ako sam pitala za nesto konkretno i direktno “da li je pocepano” i ako ste mi izbegli istinu i meni stigne zaista pocepana knjiga, to nije u redu! Eto to je moje iskustvo, ne znaci da je svaka takva naravno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.