Vlada Ristic

Beograd

Član od: 29.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Serviseri ocenili hard disk kao neispravan I ubedjuje me da nije njegova greska I da je do struje kako je hard dobro instaliran, health mu je na 8% I prakticno sam bacio 4000 dinara I pritom mi je upropastio jako vazne fajlove. Ne odgovara na poruke I odbija dogovor da se resi ovo.
Kupac ne navodi cinjenice da mu je poslati hard disk bio savrseno ispravan i testiran i da je uredno postavljen u oglas pored fotografija hard diska i screenshot iz HD Sentinel programa koji je jasno prikazivao stanje diska a to je 100% Health kao i 100% Performance takodje. Tek posle 18 dana kupac se javlja i navodi da mu racunar ne vidi hard disk i da ne moze da kopira na njega podatke. Tacnije "cas ga vidi cas ga ne vidi" sto je malo konfuzno. Posle izvesnog vremena javlja da je hard disk nosen u servis i da su jedva spaseni podaci koji prethodno nisu mogli ni da se kopiraju na njega. Tada ustanovljava da hard disk ima puno neispravnih sektora kako navodi. Takodje me optuzuje da sam njegovoj devojci upropastio fajlove a nekoliko dana ranije navodi da je sve podatke uspeo da bekapuje. Zaista ne znam sta se dogodilo i da li se nesto dogodilo sa predmetom tokom transporta ili kod kupca i zao mi je ako nije uspeo da ga koristi ali stojim iza toga da je hard disk poslat u savrseno ispravnom stanju. Ne "uvaljujem" neispravne stvari sto govore i ocene drugih zadovoljnih musterija. Hvala svim dosadasnjim saradnicima kao i buducim na iskazanom poverenju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.