Vlada Zivkovic

Rača Kragujevačka

Član od: 14.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet pored toga sto ne odgovara opisu iz oglasa poslat mi je pola u kutiji pola u najlon kesi. .. .stigao je i cim je upaljen motor je poceo da varnici krsi i lomi i crkao je. .. znaci 1min rada. .. .gospodin je okrivio kurirsku sluzbu i rekao mi da se njima obratim. .. .pa vi kupujte od gospodina. .. .
Predmet koji je poslat gospodji odgovara opisu iz oglasa i kao dokaz su joj poslate slike i video klip uredjaja kako radi.Isti predmet je poslat lepo upakovan u kutiju i stavljen u najlon kesu radi prakticnosti nosenja.Sta se kod Biljane desilo i kako je rukovala njime ne znam,te joj odmah navodno crkao,a ako je u transportu nesto osteceno to je druga prica,a inace negativno me ocenila posle 2 meseca od kad joj je isporucen aparat sto govori sve o ovoj gospodji.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslati predmet neodgovara opisu, usisivac je poslat neispravan. Odnet na popravku kod drugog clana(sto se moze proveriti) i placena popravka 2.000 din.
Poslati predmet je odgovarao opisu kako vizuelno na slikama KP tako i u video poruci preko Vibera gde je kupac uvideo rad aparata,kao i stanje i trazio da se isti posalje. S obzirom da se meni obratio posle 2 nedelje od kad je dobio uredjaj i kako navodno kaze da je isti prosledio na selo nekome gde je koriscen,a posle kaze da mu je poslat iz njegovog sela i da slabo radi,a ne kako je gore naveo da mu je poslat neispravan sto je ocigledno da ne govori istinu. Dati nekome negativnu ocenu preko KP gde neko mozda nema uvid svaki dan ili je odsutan iz zemlje, a pre toga ga ne kontaktirati je suludo s obzirom na dugogodisnju saradnju sa KP i pregrst dobrih ocena i zadovoljnih kupaca sto se moze lako utvrditi i uveriti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.