Vlada

Beograd

Član od: 14.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je ocena kako bih privukao pažnju na to da prodavac uvek treba da zna šta prodaje. I ako nije siguran šta prodaje neka stavi u komentar. Nije negativna niti je pozitivna ocena. Telefon je kineski klon Nokia 8110 koji nema specifikacije ni blizu originalu i slike su tamne jer su slikane u tamnoj sobi. Tako da molim prodavca da u buduće ako je u mogućnosti pravi slike u svetlijem okruženju. Ne radi se o novcu nego o protraćenom vremenu i razgovoru sa prodavcem. Ne radim ovo iz besa ili neke osvete. Imam svo pravo na mišljenje koje imam. Hvala.
Jako je tuzno sto ovakvi `Ljudi` postoje,covek je kupio telefon za 500din koji nije detaljno testiran jer je zakljucan i trazi lozinku i sve je to navedeno u opisu oglasa.Telefon je slikan kao i svi telefoni koje prodajem u 4k rezoluciji i sve se jasno vidi na slikama,kako stanje telefona tako i imei broj i oznaka na poledjini. Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim clanom jer je ocigledno u pitanju osoba koja ne zna sta hoce i ocigledno ima previse viska vremena i trosi tudje vreme i namerno ugrozava tudju reputaciju i ugled. Sve u svemu jako jako lose iskustvo,ne ponovilo se :)

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije ispravan niti pravilnog opisa sa aukcije. Neradi mu zvono.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispravan telefon, ne radi mikrofon, jedan deo unutar telefona je lepljen nekim lepkom pa je otpao, kada sam ga kontaktirao telefonom ispsovao me je, KATASTROFA!
Nemam reci za ovakve clanove,sta reci za nekoga ko zove i preti i lupa gluposti za telefon od 500din!!! Tuznoooo!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.