Vlada

Kraljevo

Član od: 09.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Stolice nisu nove kao sto je navedeno u oglasu, vec polomljene izgrebane i ocigledno stare. Ostalo sve ispostovano. .
Gospodin je zvao i rekao da ce doci prijatelj da ih vidi i uzme. Dosao je covek i uzeo ih. Tvrdim da su stolice nove i neogrebane kao sto ovde se navodi(a ima i slike koje su u oglasu). Ne znam da li su ostecene u transportu ali od mene su otisle NOVE stolice. Kupcu na cast sto posle vise od 15 dana se javlja i kaze da su stolice "koriscene".

Elektro i rasveta > Kontaktori, osigurači i sklopke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ИЗБЕГАВАТИ ЗА САРАДЊУ Дечко је поручио склопку из огласа (иста је послата инако како стоји у огласу)да би након што је иста послата и обавештен је о томе кренуо са ФОЛИРАЊЕМ. Није преузео робу и изложио ме непотребном трошку. Моје оцене на КП и године рада говоре како радим. ..
Gospodin Vladimir je u pravu, samo nije u pravu da sam poceo da foliram vec sam odustao naknadno jer prodaje sklopku BEZ KUTIJE, sto je jako nesigurno, ja sam trazio sa kutijom jer ne zelim da mene ili moje ukucane ubije struja. I dalje sam spreman da preuzmem cenu postarine na sebe kako je doslo do nesporazuma.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat mi je sat koji ne odgovara slikama na oglasu. Pošto smo razmenili poruke, pristao je da mu posaljem sat nazad za nedelju dana, pošto neće biti na navedenoj adresi. Kada sam mu konačno poslao, odbio je da preuzme, i posiljka mi se vratila. Razlika je tolika da sat koji mi je poslao čak nema ni datum!
Sat je bio isti kao sa slike, kupac je preprodavac i vara ljude time sto zameni sat i preproda, a meni posalje neki njegov koji uopste nije taj. Nisam prihvatio zamenu zato sto je ocigledno hteo i mene da izmanipulise.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.