Vlada

Beograd

Član od: 03.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Kuhinje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dosao po kuhinju sa placenim prevozom, pre toga sve dogovoreno, ali kad smo stigli cekala me je skroz druga cena nego sto je stajala u oglasu. .. . Totalno nekorektno. .. .
U pitanju je bio usluzni oglas za moju dementnu staru majku koja se predomislila za prodaju i cenu , i to tek kad su ljudi dosli na lice mesta po kuhinju da kupe po objavljenoj ceni sa kp. Pre Pedjinog dolaska sa kojim sam se predhodno cuo i dao adresu za preuzimanje opomenuo sam majku da se ne igra sa kupcima i da mora prodati kuhinju po ceni koju mi je rekla da postavim na kp. Ali eto nazalost ona je uradila to sto je uradila , uprkos svim mojim apelima da je to suprotno pravilima trgovine i da za to ja mogu dobiti negativnu ocenu . Jos jednom moje VELIKO izvinjenje Pedji. Svako ima roditelje koji sa godinama postaju dementni i ponasaju se kao deca ( hoce piske - nece piske ) i ovo sto je ona uradila je i po meni apsolutno neprihvatljivo . Majci ne mogu da kazem da nesto necu usluzno da joj prodam na mom kp nalogu, ali zato za ubuduce cu licno biti tu da ne bi doslo do ovakvih situacija
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.