Vlada

Beograd

Član od: 10.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Kupaći i stvari za plažu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Obično ne dajem negativne ocene, kupila sam i šta je tu je, ali obzirom da je početak sezone, a radi se o kupaćem kostimu napisaću ipak kako se ne bi još neko prešao. Jednodelni crni kupaći sa pertlama na leđima je na fotografiji vrlo atraktivan. Uživo Neupotrebljiv - do te mere loš! Materijal providan (nisam ni znala da je to moguće kod crnog kupaćeg, ali on je od toliko tankog materijala da je ipak moguće), a pertle prostije od onog lastiša koji se kupuje na metar. Nadam se da će moj komentar nekome biti od koristi

Igračke i igre > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je pokvarenu igracku, svaka cast care pobedio si za 500 din uzdravlje ih potrosio, ne preporucujem saradnju sa Vladom. .. ..
Meni su ovakvi likovi smesni. Dobio je zakapovanu igracku, i pored toga sam ponudio da je vrati a on nije zeleo. Ne razumem onda cemu sve ovo

Elektro i rasveta > Baterije i punjači

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorimo da se nadjemo, ja dodjem na lokaciju a doticne osobe nigde, cekao sam ga 40 minuta.
Ovo naravno nije tacno jer sam bio na dogovorenom mestu. Da me je pozvao telefonom znao bi da ga čekam u autu na parkingu. Osim toga predstavlja se kao Milica a u porukama pise u muškom licu. Ko je on/ona u stvari i da li je zaista bio/la tamo gde je dogovoreno?!!!

Odeća | Ženska > Haljine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto Vecernje haljine, dobili smo providnu mini haljinicu (spavacicu)
Postovana, ne slazem se sa Vasom ocenom jer ste telefonom dobili tacnu informaciju o duzini i sirini haljine, a fotografije su verne izgledu haljine. Ako ona Vam ne stoji kako bi ste zeleli, to je vec nesto drugo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.