Vlada

Beograd

Član od: 06.08.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik ne odgovara na poruke posiljku nije preuzeo a na statusu pise da je kod njega u posti vec 4 dana

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

заобиђите овог лажова у широком кругу. наручи патике од 5000 , без намере да подигне пакет. уз то данима обећава како ће сутра да оде до поште. ако вам се не плаћа дупла поштарина избегавајте овог "купца"
Paljba druze, ugasili su ti nalog dan posle narucivanja paketa. Ja da lupam glavu sta si mi poslao ne zelim. Sve najbolje

Obuća | Muška > Papuče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Pored odlicne komunikacije i normalnog dogovora, vracen mi je paket iz poste u kojoj je stajao danima. I pored toga sto sam sasvim korektan prodavac koji staje iza svoje reci i koji ispostuje svaku musteriju u svakom pogledu, sam dozivela razocarenje u ovog clana. Doticna osoba, ocigledno nije zelela da ga podigne, kao sto nije ni odgovorila na poruku, niti me je obavestila, niti se izvinila ili na neki nacin dala opravdanje za to sto moram da platim dupli ptt. Jednostavno, covek se ne javlja. Veliki bezobrazluk ovog clana i ovo je upozorenje za druge prodavce. Zao mi je sto dajem negativnu ocenu, ali je dajem sa punim pravom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.