Vlada

Zrenjanin

Član od: 26.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

UMESTO DA BATERIJU URADI NA 24 V0LTI URADIO JE NA 20V. I NATRPO KARTONA UMESTO JOŠ DVE BATERIJE. A BATERIJU OD 4,8 VOLTI JE SKLOPIO OD STARIH BATERIJA A NAPLATIO KAO NOVE. TAKO DA OBRATITE PAŽNJU !
Covek je zvao, ja sam lepo obajasnio kako cu mu uraditi bateriju sa elektroniko i to svakako radi bolje o fabricke baterije. U pocetku je bio odusevljen koliko je jaka a sad daje negativnu...A sto se tice 4,8v to tek ne mogu opisati. Platio mi je cenu ni-cd 1,2a a castio sam ga ni-mh 3,0ah. Baterije jesu polovne ali testirane smart punjacem i punog kapaciteta. Zali boze mog truda i zalaganja da sve bude kako treba

Mobilni telefoni > Motorola

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zamolio me je da ga sacekam nedelju dana, da skupi novac za telefone, OK. Proslo je skoro mesec dana ne javlja se, na kraju trazi da mu posaljem sve telefone a da plati pola, a pola sledece nedelje. Kako nema komunikacije ne odgovara na poruke ni na tel. ta sledeca nedelja nikada ne bi dosla niti novac. Negativna u najgorem smislu, odugovlaci i razvlaci sa kupovinom, a ja sam mogla prodati drugome, imala sam dosta interesenata. REC koja se da, treba je postovati. Bezite daleko od ovog i ovakvih kupaca.
Ne znam iz kog razloga mi se ucinilo da Snezana ima muski glas i da je sve ovo prevara. Covek sa tog broja mi je nudio i neku odecu iz second handa i jos nekih 250 telefona koje poseduje pa bi svako zdravorazuman razmislio da li da ulazi u trgovinu sa takvima. Naime prodaje 85 neispitanih telefona a u ostalim oglasima ima 20ak ispravnih sto znaci da je mogao i ostale ispitati. Na telefon nudi jednu a u oglasu drugo, pa je iz tog razloga zaobidjen. Oprez
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.