Vlada

Kačarevo

Član od: 27.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je za izbegavanje. Strogo povedite racuna kad nesto kupujete od njega. Kupio sam tablet, koji ce sluziti samo kao igracka, cak ni to. Na tabletu nemoze da se instalira nijedna aplikacija, tako da je neupotrebljiv. U tekstu oglasa nije naveden taj problem, kada sam se cuo sa clanom isti je rekao "zasto nisi pitao" sto nije u skladu sa pravilima, jer ako postoji neki problem treba da se navede. Pokusao sam da mu ponudim neki dogovor, ali nisam uspeo, jer je isti rekao dovidjenja i blokirao komunikaciju. Dobro razmislite ako se odlucite bilo sta da kupite od ovog clana.
Molim Administraciju da reaguje. Ovaj tablet nisam prodao. Covek me danonocno zove i proziva da sam ga toboze prevario.

Audio > Zvučnici | Vuferi kućni

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je rekao da je potpuno ispravan vufer. Upalio sam ga radio je sat vremena i ugasio se. . Nije teo više da se upali. . Nazvao sam ga da ga putam šta nije u redu sa njim i šta da radim sa njim. .. skros normalno. . On je počeo da govori da je kod njega dve godine radio besprekorno, panjio ga je i radio je sve uredu. . Pitao sam ga šta da radim sa sa njim, rekao je da nema pojima i da neće da vrati novac ili nešto slično. . Ostao sam bez vufera koji sam platio. Čak i poštarinu sam platio a ja sam mu poslao 1000din visak. . Da li će te kupovati nešto od njega preporučio bi vam da lično odete i da se uverite.
Platio sam postarinu 630 dinara !! Covek ima par negativnih ocena,pa nastavlja tradiciju. Nemam reci,umesto da ga ukjljuci u struju i poveze satelite,on ga pametnjakovic priveze na jos jedno pojacalo pride,slusao ga i panjio sat vremena,pa kad ga je ubio onda me nazvao i molio da mu kazem sta da radi,jer ga je unistio !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.