Vlada

Veliko Gradište

Član od: 04.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Primame i mamci

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poz Natur, ananas i deverika ima, ima po 2kom, krajem nedelje se mogu poslati ako odgovara. 16:01h Odgovara. Pošalji mi 16:38h U redu, javljamo kada se pošalje. 19:19h Ok 19:28h 28.10.2021 Pz, sutra se šalje paket. 20:08h Juče Vratio sam ti porudžbinu. Lepo sam ti rekao da se čujemo. Pogrešio si. Pozdrav Copy-Paste komunikacije sa osobom koja poručuje paket i ne preuzima ga. .. oprez za prodavce.
Što nisi iskopirao sve poruke unazad? Razlikuje li ti suve od mokrih dipovanih crva? Uvaljuješ robu. Normalno da ću da vratim ono što nisam naručio. Jesi li ikad držao u rukama pakovanje Haldorado suvih crva? Imam dovoljno godina da ne dozvoljavam da me varaju ti i slični tebi. Pogledaj link koji si poslao za crve sa onim što si mi poslao. Ne stanjem na ovome. O tebi će se još čuti. Negativno normalno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.