Vlada

Mladenovac

Član od: 27.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća strana

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kombinezon je jako losem stanju, ne kao na slike, Pocepan, izbledan. .. znaci za bacanje. . Ne javlja se na telefon, odbija poziv. . izbacio sam 4500din
Nije tacno da sam poslao pocepan kombinezon,ono sto sam rekao to je i dobio,i nije tacno da mu se nisam javio,pa covek nezna sta hoce,rekao je da je takav nov kombinezon platio 100e,a ja sam dao polovan,pristojan za 4000din,bezite od ovog kupca sto dalje,moj savet!!!

Antikviteti > Stari rariteti

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio sam da preuzme troskove slanja. On mi je pisao da uplatim cenu (kao da je o. k. ono sto sam trazio). A na kraju paket je poslao tako da sam ja platio postarinu.
nije tacno,trazio mi je da uplati na tekuci racun,verovatno misleci da sto manje plati,a postarinu je trebao on da plati,za sta negativna ocena,bezite od ovog clana ako je za 150din ovako ispao necovek a sve je dobio kao sto je trazio,zamislite tek za vise...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.