Vlada

Šabac

Član od: 08.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Skeneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od Vladana sam kupio polovan HP skener Scanjet 3670 (4000din plus 800din BEX) za koji je tvrdio u opisu da je 'POTPUNO ISPRAVAN'. Pri radu odmah na pocetku, primetio sam da daje lose slike pri skeniranju i kako koja sledeca slika je skenirana tako je svaka bila sve losija da bi kod dvadesetog skena skener prestao s radom. Posto sam Vladana obavestio o tom slucaju, lakonski mi je odgovorio da je kod njega 'sve bilo ispravno' i to je bilo poslednje sto sam kao obavestenje od njega dobio iako sam mu slao nekoliko poruka koje vidim da je procitao. Upozorenje za svakog eventualnog kupca od ovog oglasavaca!
Smatram da preko 250 mojih pozitivnih ocena govori dovoljno o meni kao prodavcu,a i kupcu.Pisalo je lepo i jasno u oglasu ispravan skener,a u poruci sam vam lepo,jasno napisao da sam ja skenirao samo slike,ne i dokumente i da je kod mene radio odlicno.Morate biti svesni kada kupujete polovnu stvar da to nije novi uredjaj i da može na žalost doći i do ovakvih slučajeva,dakle skener je kod mene očitao ispravno fotografije a kod vas eto ne.Ne mislim da ste me posebno oštetili vašom negativnom ocenom,ne znam šta ste očekivali,da vam vratim novac ili šta,kupili ste polovnu stvar,naravno da sva odgovornost ide na vas kao kupca.Pozdrav i sve najbolje!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.