Vlada

Paraćin

Član od: 27.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Sony | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od doticnog displej za mobilni telefon, koji je navodno bio ispravan. Kontaktirao sam doticnog radi lakse saradnje i dogovora, ali se ispostavilo na kraju da to nista nije vredelo. Trazio sam da mi dodatne slike posalje i uradio je to i cak sam ga nekoliko puta pitao da li je displej ispravan da ne bi ispalo zabune i odgovorio je potvrdno. Na kraju smo se dogovorili jer mi je doticni delovao sasvim korektno, da bi se na kraju ispostavilo suprotno. Displej mi je stigao, isprobao sam ga i jednostavno nije radio. Cuo sam se sa doticnim rekao je da nema nikakav problem da mogu da mu vratim i kada je doslo do toga da mi ostavi podatke tu se gubi svaki njegov trag uz izjavu "poslacu ti podatke porukom, samo ako nije problem da odlozimo za neki dan jer sam bolestan i mozda ostanem u bolnici" Ne znam kako da nazovem ovaj cin laganja, prvo nisam hteo da se ogresim mislio sam da je doticni stvarno bolestan, ali doticni je smogao snage da promeni ime na K. P iz Srdjan u Vlada i da me blokira da ne mogu da ga pozovem. Cekao sam ga tri nedelje misleci da ce nesto da se desi ali uzalud. Usled ovoliko pozitivnih toplo preporucujem da se ovakvih ljudi klonite kao i ovog clana jer prodati predmeti ne sude o njima nego ovakvi postupci koje je dovoljno jednom uraditi.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu stoji sledeci tekst: "Ne pali, stanje kao na slikama ima samo malo oštećenje na dugmetu oguljeno, neispravna maticna ploca displej ispravan tac radi, neogreban lajsna . " telefon je potpuno neispravan, otvaran, a to prodavac nije znao. ..
Rekao sam mu da ništa nije provereno, telefon jeste potpuno neispravan čim ne pali, stigao je takav kakav je, prodao sam šta sam imao ja ga nisam otvarao stigao je iz Austrije šta je tamo rađeno ne znam. pozz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.