Vlada

Prokuplje

Član od: 02.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stari i stilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorila sam se sa ovim prodavcem da dodjem u njegovo mesto, Prokuplje, kako bih kupila predmet iz oglasa. Stigla i cekala sat vremena da se javi, zvala, slala poruke, od njega ni traga ni glasa. Javio se kada sam vec bila daleko od Prokuplja i svadljivim tonom rekao "nisi me zvala na normalan broj, ja ne dezuram na Viberu. " Iako je apsolutno citava prethodna komunikacija protekla na Viberu i samo dva sata ranije smo se dogovorili da se nadjemo. Nije u redu da covek prosto nestane i to bas u dogovoreno vreme, nepostovanje kupca!
Gospodja voli dopisivanje na viber? Drugo nije dosla nego je bila u prolazu…Hoce da kupi skulpturu a nema za normalan poziv. Niko nije dokon da visi na viberu i da ceka…Imala je broje njena greska sto nije pozvala na normalan poziv. Strasno…

Nameštaj > Stari i stilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako loša saradnja. Poručio sam ćup i gospodinu naglasio da dobro upakuje i naglasi da je lomljivo. Ćup je stigao katastrofa upakovan. Stavljen u kutiju i ta kutija stavljena u još jednu kutiju. I onda kaže kako je dobro upakovao. Da je dobro upakovano, ćup ne bi stigao polomljen. Nakon toga nije odgovarao na 3 poruke dok nisam na kraju bio prinudjen da reagujem drsko na bezobrazluk. Nakon toga je rekao da je proverio u pošti i da ne može ništa da se uradi, pa da mi uplati “nešto” novca. Ja sam ćup zajedno sa poštarinom platio 2300 dinara. Sramotno i bezobrazluk. Prvi put da imam ovakvo ružno iskustvo za sve ove godine koliko sam na sajtu.
Toliko ozbiljnih predmeta prodao sto se moze videti po mojih pozitivnih ocena sta sve proda tj naziv predmeta. . I negativna je ocena...Sta reci?

Kolekcionarstvo > Stari uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin nije ispostovao dogovor, dogovorili smo jednu cenu, a on je poslao paket po drugoj ceni! Paket nisam preuzeo, sudeci po predhodnom, ko zna sta je poslao! !! NE PREPORUCUJEM SARADNU SA OVIM ČLANOM! !!
Saradnja Nikakao!!!! Razmenjuje poruke (porucuje) Kad posaljete posiljku ne preuzima,ceka zadnji dan da prodje od dopisivanja na kp i daje negativne. Tako da vi njemu ne mozete dati ocenu,opravdavajuci sebe kao ko zna sta je poslato. Procitajte njegov odgovor. “Ko zna sta je poslao”A gospodin nije ni optvorio paket-preuzeo...Kako to negativna?Na kakav sve nacin se moze dobiti negativna ocena? Eto vidite i sami... Molim administraciju da ukloni ovog clana da nebi i drugi ozbiljni clanovi kp dobijali negativne ocene kao i ja.

Građevinarstvo > Molerski materijal

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucijo aku busilicu nije poslao nece da se javi na tel ne odgovara na poruke
Molim administraciju kp da mi obrise negativnu ocenu jer gospodin preko kp nije me kontaktirao porukom u rubrici gde se prodaje busilica sto i sami mozete videti...Vec me je pitao za zirafu ciji je proizvodjac i onda zatim dao negativnu ocenu sto nikakvu saradnju nismo imali sem normalnu razmenu poruka. Hvala.

Antikviteti > Stari lusteri i lampe

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Predmet nezasticen, nemar pri pakovanju robe i nezainteresovanost opsta za stanje u kome ce predmet stici.
Opis iz oglasa tacan kao i uvek...komunikacija protekla vrlo dobro jer sam gospodji spustio cenu...dogovor takodje ispostovan. Sta reci na gospodjin komentar. Gospodja se pokajla sto je kupila lampu pa mi zato dala negativnu ocenu. (Stim da je lampa lepo upakovana i stigla bez ostecenja)

Lov i ribolov > Lov | Odeća i obuća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

stavio sliku a poslao mi nesto sasvim deseto koje nema ni nalik na ovo s slike
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.