Vladan Bukvic

Zlatibor

Član od: 31.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od njega skoro Fifu 20 digitalnu igru, on mi je sad promenio sifru i vise nemam pristup igrici! ! Obratio sam mu se porukom na Kupujem Prodajem da resi problem ili da mi vrati novac, na sta me je on izvredjao i blokirao, i samim tim nisam mogao da ga ocenim sa svog profila! !! NE KUPUJTE OD OVOG NISTA, JER IGRICU NECETE IMATI DUGO! !!
Čovek kupio fifu 20 polovnu bez garancije od mene za male pare pre oko 10 meseci. Pa trazi nazad pare . Sramota za njegove godine . Imo je novo da kupi sa zauvek garancijom on je odabrao bez garancije za male pare i sada mu ja kriv. Slago je da sam ja promenio šifru. Sigurno je cacko tudji nalog pa je vlasnik bio primoran da promeni šifru zbog kojeg je došlo do kvara. Da jer kupio novo sa garancijom imao bih pristup mejlu za povrat šifre. Nesaradjujte sa ovim članom koji ima dva profila i nijednu pozitivnu ocenu

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne kupujte od clana, ne zna se dal nalog da traje 1 dan ili 1 god. Sve je super bajno dok je uplatite novac. Nista ne garantuje za razliku od drugih koji su skuplji za 200-300dinara. Bude jako drzak kada mu dokazete da gresi i blokira vas. Ko god sumnja u ovo sto pisem neka mi se obrati da mu posaljem screenshot komunikacije pa nek sam odluci dal lazem ili ne.
Polovna roba nema garanciju. Kupio je Od mene Fifu 20 za 3000 din sredinom 2019 godine. Tada je realna Cena bila 70 evra. I ne znam zasto kp Tim dozvoljava da se daju negative ocene posle godinu Dana. I ja Sam kupovao ovde razne polovne stari PA mi se uniste posle godinu Dana I nedajem negativne prodavcima.

Usluge | Kompjuteri i konzole > Iznajmljivanje konzola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je igricu i posle tri meseca je pokusavao da mi jos neke igrice proda tj. slao mi je poruke i nudio. Kad je video da neuzimam nista posto mi netrebju jer su deca u izolaciji zbog virusa, onda mi je iskljucio nalog. I rekao da je do mene i zbog moje krivice. Opet mi je ponudio da kupim neke igrice i da mi da vrati tu igricu kao besplatno. Klasicna UCENA. Imam poruke od DELIJE koji ucenjuje ljude za 10 evrica. Pre nego sto uzimate od njega bilo sta konraktirajte me poslacu vam prepiske
Nalog je banovan jer je ulazio na tudji nalog a receno mu je da igra samo sa svog. Kupac je prekrsio pravilnik koriscenja ali Sam mu izasao u susret ponudivsi besplatnu igru Koja mu se pokvarila. Ukoliko kupi neku drugu igru za 1200 din. Poceo je da vredja rekavsi da sam my ja banovao nalog. NerazUme se nista a prica gluposti. Zaobici ga u sirokom luku. Izadjes coveku u susret a on preti i psuje i daTi negativnu ocenu napravivsi dvostruki nalog na kp samo da bi je Dao.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od gospodina ps4 accaunt za 1.500 dinara na kome je nba 20k2. Poslije nekog vremena gubim pristup tom profilu jer je profil hakovan i prodat a onda ga je pravi vlasnik povratio. Tako da doticni prodaje hakovane profile i ne garantuje za njih. Sto znaci da sam ja sada ostao bez profila i bez novca a doticni ne zeli da mi vrati novac vec pokusava da mi uvali jos proizvoda za koje takodje ne garantuje.
Polovni nalozi nemaju garanciju. Za 1500 din ne mozete kupiti nista novo. Sramota od ovog clana, kuka za 1500 din a 4 meseca igrao nba20. I oce dzabe sve. Velika sramota I bruka za 1500 din.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

2 puta mi je prodao istu igru i 2 puta mi je zakljucana, nudi mi i treci put. .. izgovor da nisam koristio kako treba, a sve sam radio kako je rekao. ..
Nije platio celi iznos igrice

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek uvalio neispravan dzojstik i onda vratiće ga ali skoro upola cene. .. Nema smisla stvarno. .. Pošteno plaćeno o čemu svedoči pozitivna za mene. Zaobići ovog uvaljivača.
Rekao da mu ne radi dzojstik ,spakovao mi ciglu i otkupinu 2000 din. , kada sam mu dao negativnu ocenu trazio je da mi posalje dzojstik ali da mu jos doplatim 700 dinara, i ja sam pristao, , uklonio sam mu negativnu ocenu a on je meni dao negativnu ocenu, cuvajte se Danijela Price iz Jevremovca kod Sapca.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije napomenuto da na telefonu ne radi punjenje, konektor punjenja odvaljen.
Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom, I ako sam mu dao pozitivnu ocenu. Rekao mi je da mu posaljem sto pre telefon I to bez kutije. Posle kao ne radi konektor polomljen. Sigurno je on slomio skroz kad je hteo da ga popravi. Ili je se zeznuo u prevozu, telefon je poslat bez kutije jer je kupac tako zahtevao. Nije hteo da saceka 24 sata da posaljem sa kutijom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.