Vladan Peladic

Obrenovac

Član od: 03.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

posto je izbrisao oglas za aparat, za vrlo male pare se prodao potpuno neispravan aparat
aparat je dat u oglas i slikan sve lepo i detaljno opisano i cena je bila minimalna bas iz razloga sto nije bio potpuno ispravan,mutno slikao,nije uvlacio,izvlacio objektiv,treba covek da zna sta hoce sta nece da odluci pa onda kupuje ne ovakoali nebitno novac je vracen kupcu u roku od pola sata sat

Bicikli | Delovi i oprema > Ostali delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Пумпа је наведена за ауто вентил, али не може да пумпа тај тип, пре тога је лепо упитан да ли може и имам писани доказ у порукама, рекао је да може само да би продао. Продавац одбија да врати новац, и одбија да призна грешку и наставља да се извлачи иако је новац мизеран. Не препоручујем сарадњу.
kupac je video sliku pumpe i sta kupuje,.opis je tacan u potpunosti a pumpa je potpuno ispravna ,.opis pumpe na internetu specifikacija za pumpu koju sam nasao je da ima dve rupe za dve vrste ventila ,.na osnovu kojeg sam rekao kupcu da moze da pumpa oba ventila.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.