Vladan Veljović

Raška

Član od: 07.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Domaća hrana > Ulja i sirća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

NAPOMENA: Posto je u pitanju usluzni oglas, negatovna ocena se ne odnosi na na Vladana, vec na Previslava Milica iz Gornjeg Milanovca. Naime Vladan je reklamirao ovaj proizvod, a onda mi je prosledio broj od Previslava. Preparat sremusijan uopste nije nikakva tinktura, vec mesavina samlevenog sremusa, sirceta i samlevenog lovorovog lista. Koliko god da pijete preparat uopste ne smanjuje krvni pritisak. Glavni problem za negativnu ocenu je sto dogovor nije ispostovan. Naime u oglasu je pisalo da je akcija i da se za 1000din dobijaju dve bocice sremusijana. Ja sam narucio 8 bocica sremusijana po ceni od 500din, kao i 4 neka druga preparata po ceni od 1000din, znaci ukupni otkup 8000din+postarina. Kada mi je dosao paket ukupnop sam trebao da platim 12850din sa postarinom, znaci 4000din vise. DOk je kurir jos bio tu zove gospodina Previslava koji se nije javio na telefon. Neznam sta da radim, ipak odlucim da primim paket i platim skluplje, racunam pogresio je covek , nije namereno, cucemo se posle pa cemo resiti problem. Posle toga se Previslav danima nije javljao kada sam ga konacno dobio, pravio se blesav , kao nismo se tako dogovorili, nije me razumeo i slicne gluposti! Bio sam zapanjen, jer takvo ponasanje od nekog ko navodno pomaze ljudima apsolutno nisam ocekivao! Inace Vladan je bio jako kulturan, ljubazan, nemam sta da zamerim, ali ipak mora da pazi koga reklamira na svom profilu.
Postovani imenjace, Previslav pre izvesnog vremena i opisao mi je problem, koji je nastao... Ja sam odmah skinuo oglas, kao sto vidite... A, i on je bio za to... Nema ga vise u ponudi samo na KP, a na ostalim sajtovima za oglasavanje ga ima... Kao sto ste rekli, ja sam ga samo oglasavao, a za ostalo nisam odgovoran... Niti smo rodjaci, niti bilo sta... Ja sam preuzeo ovaj deo sto se tice oglasavanja, i bilo je, da ko PRVI PUT kupi proizvod SREMUSIN, dobija drugi GRATIS... Dakle, 1+1 GRATIS za prvo narucivanje, on inace tako uvek radi, POKLONI po jedan uz jedan naruceni... Cak i u slucaju, da se naruci vise komada, dobija se JEDAN SREMUSIN... Ja ga koristim vec godinama i mogu vam reci da ima efekta, sertifikovan je, pravljen u domacinstvu (nije fabricki), prirodan... Koriste ga sirom sveta, reklama mu nije ni potrebna, jer nema televizije, radija i novina-casopisa, gde on nije gostovao i bio objavljen... I sa moje strane se izvinjavam na neprijatnosti povodom ovih desavanja, ali eto, sta je, tu je... Srdacan pozdrav iz Raske, svako dobro zelim...!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.