Vladan

Jagodina

Član od: 03.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je koturacu nosivosti od 1t, koja je ustvari od 0.5t. Na samoj kuki je fabricki izliveno 0.5t, a on insistira da je ipak od 1t. Vise puta mu je postavljeno pitanje odakle mu informacija da je nosivost 1t, on nije znao da mi kaze. Sve sto je znao da kaze je kako je vec prodao preko 1000 ovakvih koturaca bez negativnih komentara i tome slicno. Dakle, prodao je preko 1000 koturaca koje imaju upola manju nosivost nego sto tvrdi. Ugrozio je zivote 1000 ljudi i izlozio ih bespotrebnom riziku. Kada sam mu rekla da cu da mu posaljem koturace nazad i da hocu da mi vrati novac odbio je da pokrije trosak dostave, sto je neprihvatljivo jer je on taj koji je na prvom mestu poslao pogresan proizvod. Dakle da rezimiram, ovaj prodavac mi je poslao pogresan proizvod, odbio da ispravi svoju gresku, i rekao mi da je presao jos preko 1000 ljudi. Kada mu je receno da cu da ga prijavim policiji rekao mi je samo napred. I prijavljen je. Ako neko razmislja o kupovini od ovog coveka, bolje nemojte. I uzgred, ima jos dva naloga na kupujemprodajem gde ima negativnih komentara.
Jel znate šta pričate, prvo poslata koturača kao sa slike što odg opisu, drugo hteo sam da vratim nazad koturača što ima i po potukama. Gospođa prvo mi tražila da vratim koturaču što sam i prihvatio pa posle da platim i poštarinu i to sam bio prihvatio, na kraju mi traži i njenu poštarinu da platim još me naziva prevarantom. a ocene govore ko je i šta je. Još me proziva da imam još 2 naloga na kp smešto. Izbegavati korisnicu maksimalno ne zna ni šta traži ni šta priča.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.