vladan

Sremski Karlovci

Član od: 11.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Felne koje sam dobio nisu ove sa slike, a njih sam narucio i za njih se dogovorili oko cene na koju je on pristao. Na dve su izguljeni, ostrugani rubovi po 10cm zakacene su o ivicnjak i jedan krak isto ogreban oguljena farba. Ove na slikama nemaju ostecenja, i ciste su iznutra a moje imaju ta ostecenja i prljave su sa unutrasnje strane. Prodao mi skroz druge felne ne iz oglasa, posto sam 300km daleko zna da necu da dolazim da ih vracam.
ovakve lazi nisam cuo od kad sam poceo sa ovim poslom da se bavim.Pre samog narucivanja(kupovine) felni bio je jasno upozoren da na dve ima malo zakaceno od ivicnjaka a i da na jednoj felni imam zagreban krak(sve je to nista strasno).Nije se ni javio da mi uputi kritike i da kaze da nije zadovoljan sa robom,mesto on mene da zove,ja sam njega zvao posle date negativne ocene,da mu kazem da mi vrati moje felne i da cu ja da mu vratim pare i da platim obe postarine,nasta je rekao da nece da vrati felne posto ih je namontirao,pa ko je onda ovde lud,kupis sto ti se ne svidja i stavis ih na svoj auto,a pa ljudi moji procenite sami,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.