Vladan

Jagodina

Član od: 30.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli > Mopedi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Laze ne postuje dogovor.
motore smo menjali dobio je 6 u odlicnom stanju a dao mi je poket bajk za klinca na kom je otisla elektronika lamela karburator izbusen rezvoar prednja viljuska blokirala plastika polomljena. toliko o postovanju dogovora.

Motocikli > MZ

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma Neozbiljan i Neodgovoeran Kupac. Opisao sam mu stanje motorcikla , Pogledao je slike Maximalno sam mu spustio cenu , Poslao "BEX" om po njegovoj zelji ali Gospodin nije Hteo da ga preuzme nego ga je odmah vratio uz objasnjenje da nema akumulator i paljenje . Posteno sam u tekstu oglasa napisao da je motor nekompletan da nema akumulator i papire i da dugo stoji. Veliki Oprez sa ovim clanom koji porucuje robu i ne zeli da je preuzme cime me je ostetio za postarinu od preko 4000 dinara. Ne Preporucujem saradnju sa ovim clanom.
opis tog motora i stvarna slika tog motora nemaju vezu sa vezom.na tom motoru je upotrebljiv samo prednji tocak sve ostalo je za otpad. mnogo mi je zao sto morate da platite postarinu,ali da ste mi sve to rekli pre slanja ja ne bih porucio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.