Vladimir Dutina

Novi Sad

Član od: 10.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Laptop/tablet HP Elite x2 1012 G2. Ekran u pojedinim trenucima ne reaguje na dodire, jer registruje dodir na desnoj ivici ekrana. Pomaže samo isključivanje ekrana. Kada sam prodavcu poslao fotografije i video zapis kvara, okrivio je driver-e. Reiantalirao sam OS na najnoviju verziju, instalirao različite drivere, što Microsoft, što sa HP website-a, i isto se događa, nekad odmah, nekada posle 30-ak minuta, bez obzira da li se uređaj zagrejao ili ne. Osim toga, na levoj donjoj ivici se vide ogrebotine i ulubljenje, očigledno posledica pada što je prećutano. Što se baterije i ostalog tiče, nemam zamerki, radi odlično. Paket je bio upakovan odlično. Prodavac prekinuo komunikaciju pre 4 dana.
Naravno da nisam prekinuo komunikacija,ponudio sam mu pomoc ali se ne javlja. Laptop je normalno radio, i kad je stigao kod njega javio je da je sve u redu i da se igra sa njim. Tek sutradan je rekao da mu ekran reaguje desno na dodir. Ponudio sam mu pomoc,mislio sam da je povukao loše drivere,sačekao sam da vidim sta je uradio, i kad je rekao da nije uspeo opet sam mu ponudio pomoc ali se ne javlja i dao je ocenu.Laptop je kao na slikama i sve se vidi,administracija moze da proveri jer su slike bile okacene.Imam i prepisku gde kaze da se igra sa njim i da je ok,a tek sutradan se žali na ekran.I to mogu ponuditi na uvid naravno.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije iskreno opisao stanje telefona , poslao telefon sa belom tackom na sred ekrana ili tačnije duh na sred ekrana. Kaze kod njega nije bilo, pitao sam dali postoji neko resenje on okrivljuje postexpress sto po meni nema smisla jer nije od ostecenja. Preporuka svima samo licno preuzimanje nikako slanje i na poverenje.
Telefon je opisan onakav kakav jeste,slikan,nudio sam mu i dodatne slike da mu pošaljem da pogleda,i sa belom pozadinom,nije želeo.I sad imam te slike i vreme kad su slikane i ne postoje nikakve tacke niti duhovi na ekranu.Ja ne okrivljujem postexpresom nego sam predlozio da podnesemo reklamaciju postexpresu da se vidi kako je rukovano sa paketom. On nije pristao,niti predlozio drugo rešenje.Stvarno ne znam kako drugačije rešiti situaciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.