Vladimir Petkovic

Kać

Član od: 12.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija je tekla skroz korektno sve dok mi nije stigao paket. U paketu nije predmet kojeg sam narucio. Osim toga Postexpress isporuka je kasnila jedan dan. Srecom, ono sto sam dobio mi odgovara, a i u skuplje je od onog sto sam narucio, tako da bih ovom prodavcu dao ocenu 7/10.
Prihvatam odgovornost za slanje pogrešnog paketa,iako nije moja direktna krivica.Čim me je obavestio o grešci,odmah sam mu ponudio da mi vrati paket,a ja da mu pošaljem ono što je naručio o mom trošku,ali nije prihvatio.A što se tiče Postexpress-a,tu ne vidim razlog zašto bih bio kriv.Uredno sam prosledio kupcu broj pošiljke i videlo se da je pošiljka to veče stigla u SU.A zašto nije stigla na adresu kupca,to nije pitanje za mene.Nije mi jasno zbog čega negativna ocena,ako je kupac zadovoljan krajnjim ishodom.Dobio je skuplju stvar po ceni jeftinije,jedini gubitnik sam ja.Ali dobro...

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Stap nije ni blizu opisu "kao nov" "odlicno stanje", moja procena stanja 4/10, sto ni malo ne odgovara opisu iz oglasa, gde se navodi da je slabo koriscen i kao nov. Definitivno vise nikad necu "trgovati" sa ovim prodavcem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.