Vladimir Rogić

Beograd | Palilula

Član od: 27.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | SSD

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Neverovatno je sta danas ljudi rade. Zamenio je ssd sa hard diskom i uspeo da mi ponisti transfer novca za ssd koji sam mu poslao. Vodite racuna kome saljete.
Dragi moj Borise iz Gornjeg Milanovca, koji si poslao paket kao Aleksandar Isirinović iz Beograda (mislim da će neki prepoznati ovo ime od ranije), moje pozitivne ocene sasvim dovoljno govore o meni, i kao kupcu i kao prodavcu. Screenshot oglasa: https://postimg.org/image/knh26yvgr/ Komunikacija je ostvarena putem KP poruka, jer telefona nije bilo. Takođe nije bila nijedna ocena na profilu, ali svako negde mora da počne, pa to nisam uzeo kao neku otežavajuću okolnost. Dotični mi je umesto SSD diska, poslao običan i naravno neispravan disk, za šta sam prvo (pomalo naivno) pomislio da je greška, npr. dohvatio je drugi disk sa police i njega poslao, da kažemo da može da se desi. A na moju poruku da mi je poslao pogrešan disk, odmah me je napao da sam poništio prenos novca i zamenio disk, što naravno nije istina. Zatim je obrisao oglas koji je bio tema naše komunikacije, a odmah i sve ostale oglase koji su bili na profilu, za procesor, napajanje i nesećam se čega još. Svi oglasi su inače izgledali potpuno normalno, lepo napisani, sa opisom. Po prijemu, nakon što sam video da je sadržaj pogrešan pogledao sam dostavnicu na kojoj je bilo neko drugo drugo ime, i neki broj telefona, na koji se niko nije javljao, a posle nekoliko poziva je broj nadalje bio nedostupan do kraja tog dana. Screenshot komunikacije. https://postimg.org/image/5miawwtfd/ Konsultacijom sa poštom, novac jeste stopiran, a ja sam u nadležnom tužilaštvu podneo krivičnu prijavu, i tužilaštvo je naložilo pošti na mi novac vrati nazad, jer je to jedini način, i moguć je samo uz brzu reakciju. https://postimg.org/image/9w75bbriv/ Google pretragom imena sam video da se slično već dešavalo, i da je na jednom forumu veoma poznat, nažalost u negativnom smislu. Dragi Borise ili Aleksandre, ili kako se već stvarno zoveš, ne znam kako otvaraš različite naloge na KP i na nekim forumima, ali uspevaš, nadam se da će KP administracija uspeti da ukloni sve ovakve profile. Dragi kupci, pazite kada primate pakete, ukoliko ja na paketu ime Isirinović Aleksandar, ne preuzimajte taj paket, pustite da ga pošta vrati nazad, poštedite sebe muke za sitne novce.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.