Vladimir Strunjaš

Novi Sad

Član od: 30.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaista neprijatna situacija sa clanom, bruka se zbog 490din i jos me i blokira kako ne bi mogao da mu se javim da izgladimo situaciju. Naime radi se o tome da su u Posti pogresili i napisali otkup 50din umesto 540din, kupac mi se javio pri preuzimanju da je stiglo i preuzeto i da je sve uredu ali ne i da je stigao sa otkupom od 50din. Kasnije meni novac cim je legao onda sam tek video za propust Poste. Pokusao sam da ga kontaktiram iako nisam imao nameru da trazim da mi refundira novac. Hteo sam samo da se uverim da je greska bila na adresnici. Naravno nisam mogao da mu ostavim poruku jel me gospodin blokirao. Zloupotrebio je taj cudan splet okolnosti i NEGATIVNA ide po zasluzi.
Dobro veče ! Ispade da sam te prevario za ovaj novac što si naveo. Medjutim skroz je druga situacija bila ! Poštu je preuzela moja ćerka koja je uredno platila što je poštar tražio . Javila mi je da je preuzela poštu a nije komentarisala visinu novca koji je dala. Ja sam tebi tada javio da je sve ok i dao ti pozitivnu ocenu. Pre sat vremena vidim ovo obaveštenje i naravno pitam dete koliko je poštar naplatio i shvatim po iznosu novca da je ovo bio splet okolnosti a ne namjera. Pošalji mi tvoj broj tel. da ti poštom uolatim razliku. Pokušao sam preko tvog oglasa ali si ga obrisao. Evo ti moj broj telefona 063506884 Izvinjavam se za ispalu situaciju za koju sam najmanje kriv . Pozdrav !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.