Vladimir Zdravic

Novi Sad

Član od: 12.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac naruci paket, ne preuzme ga na dan kad stigne, nego ceka da se vrati u magacin, pa onda odbije uz izgovor da mozda nisu u magacinu pazili na paket. Paket sam upakovao i zastitio sto je vise moguce, tako da bi samo namjerno moglo doci do ostecenja, ali ocigledno to nije pravi razlog, ner paket nije ni pogledan. .. Sa oprezom saljite pakete ovom kupcu ili sa uplatom unapred
Ne bih se zamarao sa ocenom ovog clana ali duzan sam zbog svih vas koji citate negativne ocene da dam komentar na ovu smesnu negativnu ocenu. Kao prvo Ljubisa se kune u AKS Ekspres kurirsku sluzbu a znamo svi koliko su neprofesionalni za razliku od drugih sluzbi. Kao drugo zbog te njihove neprofesionalnosti na dan kada sam trebao da primim paket pola dana sam potrosio na telefonske razgovore sa Aks-om gde su mi obecavali da cu dobiti paket taj dan te sam sat vremena pre kurirovog zavrsetka smene i razvozenja paketa dobio informaciju da je kurir iz njima nepoznatih razloga moj paket vratio u 16:57 a po radnom vremenu mora da ga dostavi do 18:00. U Aksu nisu znali da mi objasne zasto je to kurir uradio iako mu je preko njihove sluzbe dva sata pre toga poslat nalog da mora da me nazove. Meni je samo ovo dovoljan razlog da nesto sa paketom nije kako treba. Kada sam pitao prvo kontakt sluzbu a sutradan i kurira Aksa koji me je konacno nazvao da li neko moze da mi garantuje da magacioneri nisu igrali fudbal sa mojim paketom u oba slucaja sam dobio odgovor “pa naravno da ne mozemo da garantujemo da nisu igrali fudbal”. !!!!! Inace ne bih sumnjao u Aks kurire da ne znam za par losih iskustava u svom okruzenju. Da ne spominjem da iz prepiske sa Ljubisom od jednom fali par poruka (izgleda kao da sam se dopisivao sam sa sobom) sto se moze i proveriti (mada ne znam kako je uspeo da obrise poruke jer ja nemam tu opciju preko telefona) tako da u to nisam siguran ali da samo spomenem. U porukama je u par navrata spominjao postu i postarinu a poslao Aksom, spominje kako sam ja mozda kupio ovaj profil pa sada ne znam ni ja mozda narucujem i odustajem od kupovine :D JEDNOSTAVNO PRESMESNO! Ljubisa kaze kako konstantno prodaje na Kupujem Prodajem ali koliko ja vidim ima samo 8 ocena dok sve moje ocene osim njegove pokazuju kakav sam kupac i prodavac. Uglavnom zelim u napred da platim cak to i sam prvi ponudim kao opciju ali nekome sa 8 ocena ne zelim da placam u napred mada to nije ni trazio!!! Ljubisa ocigledno ne zna da paket ne moze da se pregleda vec das pare i oni ti daju paket pa ti onda otvaraj i pregledaj koliko zelis, to ne zna ali tvrdi da je prodao i slao ozbiljne kolicine robe preko Aks Ekspresa. U paketu je inace bio objektiv koji kako znamo ima gomilu stakla i osetljive elektronike i u slucaju da kutija ispadne nekome vec ima dosta sanse da se nesto osteti. U svakom slucaju kupac ima PRAVO na ODUSTAJANJE od kupovine u svakom momentu ako posumnja na nesto ili mu se ne svidi nesto vezano za taj proizvod i to bi Ljubisa trebao da zna sudeci da se bavi ovim poslom. Meni ovo posao nije vec zadovoljstvo sto se moze videti iz raznovrsnosti mojih kupovina i prodaja i eto potrosio sam par minuta da bih ovo napisao a mogao sam na bolji nacin to vreme iskoristiti. Tako da ne bih vas vise smarao sa mnom i Ljubisom, njemu zelim sve najbolje i da sto pre proda taj objektiv i da promeni kurirsku sluzbu a svima vama srecnu kupovinu i prodaju na ovom sajtu. Uzdravlje!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.