Vladimir

Niš

Član od: 07.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uplatio sam unapred sa postarinom . Rekao da je nestocen objektov a poslao defektan i ostecen . Iskusno slikao samo stranu koja je neostecena. Odglumio KAO KODNJEGA JE BILO SVE NEOSTECENO i posvadjao se . NE uvazava reklamaciju. OPREZ. Ne preporucujem nikakvu saradnju.
Objektiv bez ogrebotine na sočivu.U startu komunikacije,osetio sam da imam posla sa osobom koja je(uvrede su po pravilima kp zabranjene).Izašao sam dotičnom u susret i prodao mu objektiv sa neogrebanim sočivima.Kada je primio objektiv,rekao je da su sočiva izgrebana i da je pun ulja.Van svake pameti.Rekao sam da mi vrati i da ću mu vratiti novac.Odgovorio mi je da mu vratim 500 din jer sam prodao za 1000 din.i plus njegova poštarina od 150 din.Odgovorio sam sa "NE".Onda je pristao na povraćaj novca sa mojom poštarinom.Isto "NE".Izašao sam mu u susret da rasturim aparat zbog objektiva.Sa strane se vide tragovi korišćenja,valjda je to normalno za aparat star preko 20g. ali se sve vidi.Oglas još uvek stoji i može se videti u kakvom je stanju.Telo, blic i futrolu nekom ko je iz Niša. poklanjam.Da napomenem da mi je dotični rekao da za novac koji mi je dao kupim lekove.To o ovom čoveku govori sve.Pogledajte oglas i vidite kakav je aparat.Nikako ne saradjujte sa ovim članom,jer će te upasti u sličnu situaciju kao i ja.Hobi mu je da daje negativne ocene.aŠto se tiče kupovine lekova,preporučujem gospodinu da kupi nešto protiv aksioznosti.

Kolekcionarstvo > Militarija | Kolekcionarsko oružje domaće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se oko kupovine ali do dana danasnjeg nije ostvarena razmena, prodavac ne drzi ni jednu datu rec, vec i zavlaci kupce robom koju nema.
Ne prodajem nekom ko me naziva lažovom.Oni koji me poznaju znaju kakav sam,tako da me tvoja kritika ne dodiruje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.