Vladimir

Vršac

Član od: 02.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio telefon sa pločom ispravnom moj kompijuter prepoznao i zvao sam poziv i on njegovu neispravnu ploču ubacio na moje kućište pa kao da mi vrati telefon a ispravnu ploču moju da ostavi ne moj te sa ovim
Ploca je neispravna. Na pitanje da li je plocu probao s drugim ekranom kaze da nije tako da nije mogao da zna da li je isprana 100%. To sto ga je prikacio na komp nista neznaci. Posto ploca ne daje sliku. Kao drugo telefon je bio ceo rasturen, nijedan sraf nije imao na ploci, maska I srednji deo neupotrebljivi I baterija nije bila u telefonu. Stikeri za vlagu su bilo crveni sto znaci da je bilo vlage. Sve u svemu los clan za saradnju. Kada smo se culi prekinuo je vezu na pola razgovora, to govori kakav je clan. Necu propasti za 1200 din. Procenite sami ja njemu nisam dao negativnu ocenu nego on meni. Kockao Sam se I to je to.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisao sam mu iPad 2 rekao je 1000 posto ga uzimam rezervisi ga sacu ti poslati podatke medjutim čekao sam da mi pošalje podatke ništa od toga zvao sam ga opet neće da se javi bolje da je rekao me zanima me ili odustao sam od kupovine tako da bezveze me cimao samo preporučujem da izbegnete ovog coveka nije od reci !
Samo citiram njegove reci "jedan je zainteresovan pa sada ko da pre pare njegov je poz :)" pa vi procenite da li je ovo za negativnu.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan zakinuo punjac i usb kabel(obecao ali obecanje ludom radovanje)i pored 10-tak poruka nije se udostojio da posalje bar iskrenu poruku te nisam podigao posiljku te(samo da kazem da mi je skolski drugar dostavljac na reonu )poslace postexpresom posiljku. takvog clana zaobilaziti u sirokom luku i naravno negativna ocena! !! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.