Vladimir

Bela Crkva

Član od: 15.06.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Profesionalna foto-oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem saradnju sa ovim članom . Naručio sam torbu za tello dron on mi je u opisu rekao da je malo drugačija spolja , imitacija carbona . Manje više nije bitno , torba je za tello spolja nije važno kako izgleda. Torba je stigla sa zakašnjenjem i kad sam je otvorio torba odgovara za neki drugačiji dron . Moj ne može da stane i kad se skinu zaštitne plastike . Sve u svemu proizvod nije kao ono što prodaje . A pretpostavljam da je tako i sa drugim stvarima. Poslao sam mu poruku odmah kad sam dobio paket da torba ne odgovara, i ne znam kako može nešto da prodaje kad ne odgovara tome . Njegova greška i poslao sam mu još 4 poruke sa slikama i pitanjem jel moze da mi zameni , reko možda je on pogrešio . Ali čovek mi ne odgovara i izbegava me. Ne može da kaže da nije tu bio ili bilo koji izgovor kad je prošlo 3 dana a danas je okačio 4 nova oglasa . Neprofesionalno i nekorektno . Nije neka para 15 evra ali tako se ne posluje . Prodao mi je nešto skroz drugo što mi ne odgovara. Ne znam šta bi još mogao da slaže , kontaktirao sam ga nije se javio 3 dana a torba ne odgovara za tello dron manja je i ne može da stane. Ne verujem da nije proverio pre slanja. Prvi put da mi se ovako nešto desilo preko kupujem prodajem . Dobro je da nisam kupio dva kompleta tello combo koje sam prvo mislio da uzmem.
Što se njegove komunikacije tiče i tih njegovih 3 dana a u stvari bio je samo jedan dan,kada mu je stigao paket poslao je 3 poruke na KP u kratkom roku,mi nismo bili u mogućnosti da mu izadjemo tako brzo u susret (Nije pokušao ni da pozove na mobilni,mada je mogao i na Viber da pusti neku poruku bilo je to najjednostavnije)i najlakše je bilo da da negativnu ocenu.Ko sa nama sarađuje godinama unazad van kp zna da je svaki dogovor moguć.Što se nas tiče ovakve ljude treba izbegavati za saradnju.Deluje kao jako nervozna osoba... Šteta što ne mogu slike da se postave ali mislim da će ovo biti dovoljno: Pošiljka je isporučena 01.06 ocenu dao 02.06 (Gde su tu njegovih 3dana).Aleksandre , s obzirom da imamo dosta oglasa uplatili smo KP obnavljivač pa on sam obnavlja oglase koji nakon 30 dana isteknu. Kreiranje VIP Naloga Pancevo 30.5.2018. 15:15:20 Preuzimanje Posiljke Pancevo 31.5.2018. 14:24:06 Posiljka Na Isporuci Beograd 1.6.2018. 8:07:24 Posiljka Isporucena Beograd 1.6.2018. 16:36:42 Javi se oko zamene artikla ili povraćaja novca,jer si nas blokirao na Kp i ne možemo poruku da ti pošaljemo a na pozive se nejavljaš. Pozdrav Koptershop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.