Vladimir

Pančevo

Član od: 17.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Obrisao je clan oglas za mikrofon simbolon a ja sam poruke obrisao pa nisam mogao da ga ocenim. .. Clan je trazio 190 evra za njega rekao je nov , sve radi itd. .. ja sam iz BACKE PALANKE dosao u BEOGRAD, da se menjamo. .. dao sam mu novu nokia ashu i garanciju, sony ericson c92 u ispravnom stanju. .. punjace. .. dvoje DJ novih upakovanih slusalica i pioneer pojacalo. .. kada sam probao mikrofon nije radio , odneo sam ga kod majstora i rekao mi je da je mikrofon izgoreo unutri. .. u 1 sat posle podne je jeedva ustao da se vidi samnom, po ceo dan spava i nista ne radi. ..preprodaje stvari pa kako ko naleti. .. LJUDI zaobidjite ovog clana nemojte nasedati kao ja . ..
Hteo bih da pozdravim doticnog gospodina!!! Da ti kazem da cena koju sam ja rekao nije bila ta,KONSTATUJEM-NE SECA SE!!! TACNO JE,da mi je doticni dao sve stvari koje je naveo,ALI U POLOVNOM STANJU,koje sam jedva prodao,jer su bile precenjene. Drugo,zasto mu je trebalo,bezmalo godinu dana da odreaguje. Mikrofon marke SIMBOLON sam mu dao,za sve njegove navedene stvari u polovnom stanju i iznad svega ispravnom,PONAVLJAM (ISPRAVNOM)STANJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DA,JEDINO SU JEDNE SLUSALICE BILE NOVE,ZA DRUGE PRI PRODAJI,KUPAC(KOJI IH NIJE NA KRAJU KUPIO)ME PROPISNO ISKRITIKOVAO,ZATO STO JE NA NJIMA BILO TRAGOVA KORISCENJA. Veliki pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.