Vladimir

Ruma

Član od: 20.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Dvogledi, durbini i teleskopi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA KAO VRATA. Napisao da je dvogled u odličnom stanju, a dvogled iznutra prepun prašine. Po okularima, prizmi i objektivu. Okular široko po uglovima mutan. Dvogled zahteva otvaranje i slanje u servis što košta dodatnih 2000 dinara. Želeo sam da rešimo spor i podelimo troškove čiscenja. Nije pristao. Predlaže da mu vratim nazad uz moju poštarinu i time gubim i dvogled i plaćam duplu poštarinu. Čist gubitak 1000 dinara. Ne preporučujem za saradnju nekoga ko se ovako ponaša zbog sitne zarade.
Gospodinu sam dao dvogled koji se na oglasima prodaje za 80evra za 3500, dvogled je bez ostecenja a njemu smeta sto je prasnjav, pristao sam da mu vratim novac, ali on hoces ili 2000 da mu uplatom za neke trikove ciscenja ili da mu vratim novac i PTT. Troskovi dostave ne podležu reklamaciji ni kod novih proizvoda, ni jedna trgovina vam nece to priznati pa tako ni ja, sledeći put neka kupuje u svom selu. Smatram da je covek neverovatno bezobrazan, traži da mu uplatim 2000 da ocisti dvogled od prašine.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.