Vladimir

Zrenjanin

Član od: 04.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Lenovo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od ovakvih ljudi mi je vise muka. Dogovorimo se da posalje telefon covek mi sa obrazlozenjem da nemoze poslati danas da moze sutra to je ok. Posle dva dana pitam ga jer poslao telefon on je bukvalno besan odgovarao na sms poruke i rekao da je poslao. Cekam paket 4-5 dana od njegovog "slanja" ali nista mi nestize. Trazio sam broj posiljke da vidim u cemu je problem gde se zaglavio paket ali prodavac neodgovara. Ja neznam u cemu je problem mogao je jednostavno da kaze trenutno sam zauzet mogu vam poslati tad i tad i kraj price a ne gubim vreme svakog dana cekajuci nepostojeci paket. Voljan sam da ispravim ovu negativnu ako clan posalje taj paket.
Administrator bi po pravilima KP odmah trebao da deaktivira profil korisnika koji iznosi laz. Cini mi se da gore pise: OPIS iz OGLASA TACAN pa ponudjen odgovor gde ovaj momak kaze NE!!!!!!!!!!!! A u isto vreme kaze da nije dobio paket!!!!!!!!, ali vrlo dobro zna da OPIS nije tacan... administraciji kp sam poslao kompletnu prepisku sms-a sa ovim momkom, poducen iskustvima drugih korisnika ovaj decko nece vise imati pravo da trguje. A nije ga dobio jer selo u kom zivi posta ne ide svaki dan....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.