Vladimir

Zrenjanin

Član od: 05.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Odeća i obuća za rad

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte coveka. Narucio sam jednu stvar poslao mi je nesto sasvim drugo nesto sto nije mogo da proda verovatno. Kada sam trazio objasnjenje naravno covek me blokira na kp-u. Izbegavajte ovog
Poslao sam ti i vise nego sto si narucio.. Jos sam te pitao jel hoces da ti uplatim nazad novac.. No nema veze.. Ti i ovako nemas ni jednu ocenu to govori o tebi.. A sve sam ti odgovorio i obrazlozio.. Hvala veliko na oceni.. Trebace ti te moje rukavice da sacuvas te ruke.. Zivio..

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor. evo 10 dana je proslo i nista. kaze poslace mi isti kao iz oglasa ali druge boje, medjutim taj drugi je sa obicnom kesom, dakle za 2 klase losiji odnovog iz oglasa koji sam porucio. . ne preporucujem saradnju.
Nisam ispoštovao dogovor.. Jer nisam rekao ženi da je rezervisan usisivač.. Ali sam ti rekao kad smo se čuli da ću poslati, cim se vratim sa puta.. Lepo sam ti javio kad sam se vratio Da je žena prodala taj sa hepa filterom.. I da ću ti poslati Slike na Viber od sličnog.. Pa se ti odluci... Nit smo trgovali nit sam ti poslao usisivač..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.