vladimir

Sombor

Član od: 28.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani, dana 27.07.2020. sam stupio u kontakt sa osobom koja je oglasila da prodaje mobilni telefon HUAWEI P30 lite. Na naslovu je bilo napisano da je u mint stanju i da je kao nov telefon, pa sam se odlucio da i na kraju narucim taj proizvod. Dok sam razgovarao sa prodavcem sve je bilo ok i rekao mi je da ima jedna neprimetna ogrebotina na poledjini telefona i pored te ogrebotine sam pristao da kupim telefon. Dogovorili smo se oko cene i nacina slanja. Posle dva dana kada mi je stigla posiljka, otvorio sam i imao sta da vidim, bile su dve recke na stranicama telefona i nisam dobio originalan punjac. Ja sam kontaktirao prodavca preko kp-a i rekao mu da zelim da vratim telefon ili da mi nadoknadi nesto sitno para i originalan punjac, on je pristao i rekao da ce da mi nadoknadi nesto sitno novca i poslace mi originalan punjac. Sutradan, tj. danas 29.07.2020. kad sam hteo da mu napisem da li je poslao punjac pisalo je 'Komunikacija sa korisnikom je blokirana' sto znaci da me je koirsnik i blokirao. Zao mi je sto moram prvi da dam negativnu, ali u ovom slucaju nije ispao korektan. S' postovanjem!
decko ti bolje da si romane pisao ,,vidim raspisao si se lepo .... ako vam se kupuje nov uredjaj kupite ga najbolje posto pre pre picajzle previse ocekuju od polovnog uredjaja..ipak je to polovno ne novo i ja bi nov uredjaj po ceni polovnog a to nece da moze axaxxaax,,,molim lepo ...hvala svima ....pozzz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.