vladimir

Šabac

Član od: 16.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Planinarenje | Oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da covek posalje dve stvari u istom paketu, torbicu i pantalone. Za oba artikla je u opisu stajalo da su u odlicnom stanju a pantalone su bile rasivene medju nogama, na zadnjici izbledela fleka, nogavice skroz iskrzane. Jeste mi smanjio cenu za obe stvari ali nije trebao da salje pantalone u onakvom stanju, gore je nego sa buvljaka. Nebitno je da li nesto prodajes za 100,500 ili 5000 dinara, naglasi kakve falinke ima, ne pricaj da je u odlicnom stanju ako to nije istina. Pozdrav i svako dobro zelim. Ako moderatori zahtevaju slike zbog negativne ocene rado cu im poslati.
Nisam 2 godine dobio negativnu i sad se javlja neko ko očekuje da za sitne pare dobije novu stvar.Trenerka je izuzetno kvalitetna i slična nije mogla da se nađe na sajtu!Nije tražio nikakvu zamenu ako nije zadovoljan,već mi je odmah dao negativnu! Molim moderatore da mi izbrišu negativnu ocenu jer ja radim mnogo duže od njega i radim na sajtu 4 godine već!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.