Vladimir

Kruševac

Član od: 08.06.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Gimnastike i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Moram reci da nisam zadovoljan. Prodavac je od opisa napisao jedino ovo: "Samo bez suvišnih pitanja sve se vidi na slikama. " Medjutim dve bitne stvari se ipak nisu videle na slikama, niti je igde napomenuto. Jedna je to da nisu svi komadi podloge istih dimenzija pa se samim tim i ne moze uklopiti sve zajedno. A druga stvar je sto je vecina komada stiglo izuzetno prljavo i smrdljivo. Na nekim je bukvalno kao neka sasušena krv. Izuzetno štrokavo. Nisam ocekivao da ce stici sve sterilno, ali ipak je podloga za bebe, nisam porucio alat za radionicu. Delom sam i sam kriv sto nisam sve ispitao pre porucivanja, nego sam se pouzdao u pozitivne ocene prodavca. Ali mislim da je ovo moglo ispasti dosta korektnije.
Sve ovo što ste napisali je neistina, da je prljavo krvavo kao i smrdljivo. Niste napisali da ste kao poklon dobili gratis NOV dodatak za wc šolju. Neka ova negativna ocena ide na vašu dušu. Puno sreće vam želim u daljem radu na ovom sajtu. Ne mogu vas oceniti pošto ste me zaključali. Pozz

Bela tehnika i kućni aparati > Telefoni i telefaks aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje nam telefon Gigaset A120 u ceni kaze BESPLATNO. A to je čista neistina.
Vidim da niste procitali oglas do kraja. PISE "Kupac Gigaset A120 u iznosu od 1200, oo rsd. dobija na poklon Pocket translator slike (6,7,8,9,10)" Niste nista pazarili od mene a vas problem je lenjost za citanjem, toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.