Vladimir

Prijepolje

Član od: 14.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj član mi nije poslao ono sto je bilo napisano na kp oglasu . Piše da su zvučnici unutar ev 15dlx da su novi kupljeni u nemačkoj i da nikad nisu radjeni i kada su mi stigli kasa sam ih otvorio imao sam sta da vidim a unutar je ev 15b ali su im različite membrane jedna je crvena koja je radjena i jako loše uradjena mora da se radi druga crna je okej. .. I kada sam ga nazvao da mu kazem rekao je brate opusti se biće rešeno samo tata večeras da dodje iz crne gore sa svirke . Medjutim nema ni tate ni njega ni nikoga ne odgovaraju na poruke već nedelju dana ne javljaju se tako da zbog toga losa ocena . .. . Izbegavaj te ovog člana u širokom luku. ..
Prvo nemoj da lazes, objasnio sam ti da nisu zvucnici licno moji bili nego od oca moga, preneo sam ti sta sam i ja cuo od njega, druga stvar steta sto ne moze slika prepiske da se stavi kako sam ti odmah nudio da vratis kutije ako nije tako kao sto je pisalo u oglasi, i posle si rekao da ti posaljem 5000 dinara za zamenu kartona na zvucniku i sto smo se dogovorili da ti posaljem, i sad pricas neku pricu, sa sto ljudi sam saradjivao i korektno je bilo, desi se greska neka sve se da resiti odmah si potrcao da dajes negativnu ocenu i da pricas gluposti. Nije posteno ali svako ima svoje razmisljanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.