Vladimir

Novi Sad

Član od: 16.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Časopisi i stripovi > Strip albumi i revije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek me zamolio da mu rezervišem strip i rekao da ga sigurno kupuje. Čak sam pristao i da mu lično donesem strip na adresu. Posle isteka dogovorenog perioda rezervacije više se nije javljao na telefon i blokirao je kp poruke. Sada vidim da je još jedan prodavac imao istu situaciju sa ovim korisnikom. Negativna ocena kao kuća.

Časopisi i stripovi > Strip albumi i revije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Razocarenje godine. Zamolio me da mu cuvam naslov od 16.10 do 09.11. Imali veoma korektnu komunikaciju koja moze da se opise kao drugarska. Kada je dosao datum da se preuzme naslov najavio kafu za par dana jos da sacekam, ja sam nesebicno ponudio da donesem na adresu stripove. Posle toga se nije javljao. Pokusao sam na broj sa KP - nedostupan, poruku na KP ne mogu da posaljem. Broj sa kojeg me je zvao stalno zauzet, Viber na broju sa kojeg je pisao uopste ne prima poruke. Vema sam razocaran sto nije makar rekao ok ja to ne mogu/ necu da uzmem izvini, a ne ovako, posebno da to docekam od nekoga sa 102 pozitivne ocene. Zalosno. Od mene negativna k'o kuca za ovo cimanje bespotrebno. : (((
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.