Vladimir

Bač

Član od: 19.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Комуникације није било, без обзира да ли много заузети, могли сте било какву поруку да пошаљете. Трска је лоше упакована за транспорт, тачније само је сролана, нема целофан ни било каква заштита од оштећења у транспорту па се можда и због тога доста расипала кад сам отворила ролну.
gospodjo svaku rolu pakujemo u strec foliju i tako saljemo sta oni rade u transportu stvarno neznam ali jedino aks nosi takvu robu Sto se tice komunikacije naruciliste prihvatio sam narudjbu i isporucio sta jos sam trebao da uradim ako vam neodgovara rekao sam da vratite bicevam vracen novac U telefonskom pozivu koiste broj dali javio se muskarac i da on nista o tome nezna i da je trska ugradjena ali daste besni na brzu postu koliko su vam uzeli za posiarinu Gospodjo VRATITE trsku vratitcu Vam novac 900 dinara koliko sam dobio i koliko ste dali za robu i ukinute nerealnu negativnu ocenu koju ste dali a ja Vam nemogu placati dostavu Vi ste jedina ove godine koja me je ovako ocenila HVALA VAM

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Može bolje

1-Rolna lose upakovana, osteneca u transportu. 2- ako je ovo trska prve klase, kakva li onda druge klase. Trska je veoma loseg kvaliteta, krta je, kruni se, i puca na dodir. Ako je stavite napolje, cisto sumnjam da bi izdrzala vise od godinu dana. 4- veliki razmak izmedju trske . 5- Ide odmah u kontenjer.
1. Rolne svakom pakujemo isto pa i Vama gospodine je isto upakovana 2. Narucite kod drugih proizvodjaca pacete videti razliku a trbaliste je staviti vani pa da se uverite u vek trajanja 3. ..... nema 4. Masina nabija trsku jednu do druge ali nije svaka sto posto ravna da se ne providi a nije vestacki materijal da se ne providi 5.Ako je otisla u kontenjer zasto niste vratili ako Vam se nesvidja bilo bi Vam vracen novac a ja nisam kriv ako je doslo do ostecenja u transportu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.