Vladimir

Kula

Član od: 04.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Elektroinstalacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat mi je predmet koji ne odgovara onom na slici u oglasu(bez prekidača stop svetla). Prvo mi je ponudio zamenu a kada sam javio da pristajem na zamenu više se ne javlja. Vrlo neprofesionalno.
Postovani, lepo vam je 14.09.2018., kad ste i primili paket, poslata poruku da vratite paket nazad da vam se zameni, jer je i nama greskom tako stiglo, upakovano, nismo otvarali-jer do sad nije bilo problema... i da mogu da slikam konverzaciju, postavio bih je ovde!

Motocikli | Oprema i delovi > Agregati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prosla saradnja je dobro prosla, ali ova nije. narucio sam saug 2t, aprilia, keway, yamaha, malaguti, medjutim on mi je poslao pogresnu, i to ne jednu, nego dve, a iako sam trazio samo jednu, ni jedna ni druga nisu te koje sam ja trazio, pisao sam mu i poruke, ali nije ni otvorio, jednostavno kulira, a ja bacio 1500din za bezveze. Zbog toga ne preporucujem ovog clana za saradnju.
Greskom su poslati pogresni delovi u petak, u subotu i nedelju nisam bio u srbiji pa se nisam javljao na telefon, niko ga nije kulirao, sad cim sam video poruku odma sam odgovorio

Motocikli | Oprema i delovi > Upravljači

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na pozive i poruke se uglavnom nije javljao a rucke nisam ni dobio . ( jednom se posiljka navodno vratila a jednom se izgubila).

Alati i oruđa > Motorne testere | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Motorna testera prodata kao nova bez uputstva i sa tragovima goriva i ulja u njoj. Na više puta ponovljenu molbu za bilo kakvim uputstvom jer testera teško pali već duže vreme dobijam poruku evo sad ću i slično
lepo sam rekao coveku da zastitu maca i upustvo nisam dobijo uz nju kao sto se vidi na slici testera je nova nekoriscena ulje je fabricki u njoj prvo je rekao da testera odlicno radi i sece a da tesko pali objasnio sam mu da treba saug da povuce kad pali testeru,zvao sam ga dva puta da se dogovorimo i nejavlja se a nijednom me nije nazvao da kaze u cemu je problem moguc je bio svaki dogovor a ne posalje mi poruku kakva su ovo dva prekidaca na rucki to je blokada gasa i gas toliko o ovom kupcu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.