Vladimir

Novi Sad

Član od: 07.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od Vladimra sam kupio Samsung A 500fu, cena na oglasima je bila 110e. dogavorili smo se za 105e. telefon mi je doneo na posao njegov otac koi je navadno jako zurio pa sam telefon isprobao bez sim kartice. kada sam ubacio karticu , gubio je mrezni signal. obavestio sam Vladimira koi je obecao da ce mi doneti drugi telefon koi je ispravan, ali nista od toga. telefon sam odneo u Batel servis u N. Sadu gde je ustanovljen kvar na maticnoj ploci. Ovim putem zelim da, obavestim potencijalne kupce da obrate paznju na ovog clana. dobro obratite paznj sta kulujete od njega, na telefonske pozive ne odgovara a mene je blokirao na mom nalogu, tako da se obracam ovim putem.
Ne mogu a da ne odgovorim na ovakve gnusne laži. Kupac je pozvao, pitao za telefon i dogovorili smo cenu. U želji da ispoštujem mušteriju poslao sam oca da kupcu odnese telefon na adresu, jer sam zbog prirode posla nekoliko dana van grada te nisam bio u mogućnosti da lično dostavim telefon. Posle dva dana od kupovine kupac se javlja sa primedbom da u naselju na periferiji grada nema pun signal mobilne mreže (2 crtice) ali telfon radi a da u gradu telefon radi normano i ima pun signal mobilne mreže (4 crtice). Taj deo grada je inače poznat po lošem signalu mobilnih mreža. Telefon za koji sam dobio ovu negativnu sam lično koristio i isprobao. Odgovorno tvrdim da je apsolutno ispravan i da su lažne optužbe kupca pisane iz pakosti kako bi mi napakostio i ukaljao imidž kao prodavcu. Na ne zadovoljstvo kupca sam odgovorio da je to normalna pojava, da signal nije svuda u gradu isti i da to nije kvar. Signal mobilne telefonije varira od pozicije u odnosu na repetitore... Da bih ipak izašao u susret mušteriji predlažem zamenu za drugi telefon sličnih karakteristika, pošto nisam imao potpuno isti model, međutim kupac je to odbio. U telefonskom razgovoru je rekao da želi samo novac nazad, da ga drugi modeli ne zanimaju i da je našao isti takav telefon jeftiniji u oglasima. S obzirom da sam pomenuti sporni telefon lično koristio i znam da radi 100% nisam pristao da vratim novac zato što navedeni problem nije kvar telefona već je normalno da telefon nema svugde isti signal. Posle toga kupac šalje niz pretećih sms poruka s ciljem da me zaplaši, piše sa 2-3 naloga... Osobe koja bude čitale moj odgovor shvatiće ko je u pravu, a o tome svedoče sve ostale pozitivne ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.