vladimir

Kruševac

Član od: 02.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Elektrika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam anlaser z golf 2 koji u oglasu kaze da je remonrovan. Na pitanje sta je remontovano, kaze da je on autoelektricar i da ga je remontovao, nijne tacno rekao sta je menjao na njemu tj remontovao. Poverovao i porucio. .. Nakon montaze i startovanja auta anlaser je proklizao, ne valja bendix! !! Nazvao sam prodavca i rekao u cemu je problem kaze da slikam i da mu posaljem sliku da vidi da mi posalje drugi o moj trosak. Opet troskovi opet gubljenje vremena. Zamolio sam ga posto je poslao neispravan anlaser da posalje postnetom bar 1000 din da se kupi drugi bendix nije pristao. Istog dana musterija je kupila nov bendix 1600 din i ruke 1500 a sam anlaser REMONTOVAN je kostao 2000 din. Po srafovima se vidi da nije ni otvaran niti radjen. Ljudi procenite sami da li je posteno! Od mene negativna ocena! Oglas je obrisan pa sam morao na ovom da dam ocenu.
Alnaser je remontovan,podmazan i zamenjene mu biksne,zamena bendixa ne ulazi u remont,kao ni zamena atomata ,rotora i statora,jer kada bi se sve to zamenilo remont bi kostao 10 000. a on je alnaser dobio za 2000, pri probi kod mene je bio ispravan a kupac me je pozvao posle 15 dana, kada je mogao i da prokliza a pitanje je i kako ga je montirao. po pozivu rekao sam da cu mu poslati drugi bendix samo da slika stari zbog broja ali gospodinu i to nije odgovaralo,trazio je da mu posaljem pare za nov tako da bi alnaser dobio za 400 dinara,vrhunski matematicar...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.