Vladimir

Kraljevo

Član od: 02.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovorili se za razmenu. .navodno isti dan da saljemo. .ja posaljem I nakon toga se cujem sa njim kaze da je i on poslao. .paketa nije bilo. .kad god bih ga nazvao. .govorio je vratili su mi paket. .te bio sam u selu. .te opet sam poslao. .opet se vraca paket. .pravi me budalom. .trazio sam broj posiljke nije dao jer nije imao sta da da jer nije slao uopste. .i posle dve nedelje nema paketa. .zahtevao sam da mi vrati moj telefon ni to nije uradio. .NE PREPORUCUJEM NIKAKAVU SARADNJU SA OVIM.

Motocikli | Oprema i delovi > Plastike i oklopi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

paket poslat 28 dec, vratio se nazad. cena spustena sa 15e na 1000 din, decko kaze nema licnu kartu, ne moze da podigne, pa nije tu u kraljevu, pa je u bosni do 20 jan. sa ovakvim clanovima ne preporucujem saradnju ili slanje po uplati. ime ovog na ciju adresu je slan paket je BLAGOJE DŽODIC pazite
Kao Prvo iskrslo mije nesto pa sam morao da odem za bosnu a vi mislite sta ocete
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.