Vladimir

Novi Sad

Član od: 10.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Radiokasetofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Odmah po prijemu uredjaja primetio sam da ne rade sve funkcije, CD i USB koce prilikom vracanja muzike unazad, radio hvata samo 2 stanice. Prodavac ima klip ali se ove neispravnosti uredjaja ne vide. Neljubazan, vredja i ne prihvata reklamaciju
Kupac uredjaja je zvao i rekao da kupuje zeni na poklon i da je video u mojim oglasima Lenco SCD - 37 USB za 1500 din. U prvom nasem razgovoru ga nije porucio. Porucio ga je dva dana kasnije u drugom razgovoru. Paket poslat i stigao je na adresu. Dan kasnije se zali da radio nehvata stanice, da CD neradi. Dogovorili smo se da su cujemo drugi dan da posle mog objasnjenja on vidi licno uredjaj posto je njegova zena primila paket. Posle razgovora saljem na Viber video zapis kako uredjaj radi. Ponovo zove i kaze da uredja neradi ali sad razgovaram sa njim i njegovom zenom. Vidno su neraspolozeni. Razgovor se zavrsava bez zakljucka. Ponovo zove i kaze da nije zadovoljan. Kazem mu da mi vrati uredjaj ali posto vraca uredjaj koji radi a ocigledno se zeni nije svideo on placa transport nazad. To mu nije odgovaralo i poceo je da preti negativnom ocenom i generalno je bio isfrustriran. Razgovor se zavrsava. Ja dobijam negativnu ocenu zahvaljujuci K.P. administraciji i poslovnoj politici ( uvek na strani kupca bez obzira ko je u pravu). Ispravnost moga uredjaj se moze pogledati na Youtube kad se ukuca Lenco SCD - 37 USB test. Neka se svi uvere koliko je uredjaj neispravan. Slikano pre pakovanja uredjaja za transport za svaki slucaj.

Audio > CD plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iz Beograda sam dosao u Novi Sad radi Sony CD plejera. Dogovor je bio da sa 5000 din spusti na 4500 din kao znak dobre volje i delimicne otplate putarine. Nasli smo se u lokalu koji koristi za skladistenje i vrv popravku i prepravku uredjaja koje prodaje na KP. CD plejer je na oko bio nasminkan i u dobrom stanju za svoje godine. Nista sto bi za ovu cenu skoro pa vintage uredjaja predstavljao problem. Probao sam par diskova koje je plejer uspesno ocitavao i bio zadovoljan. Rekoh mu ako i postoji mana za ovih 10ak min ja je nisam nasao. CD je isto vece radio fino, medjutim ostavio sam ga preko noci da se jos malo usvira i ugreje. Ujutru sam CD zatekao sa "No disc" statusom. Sledeci disk, pa sledeci, ali je odbijao da ucita bilo koji. Odmah sam kontaktirao Vladimira preko Vibera I poslao mu video klip kako odbija da ucita 3 cd-a, a on mi je rekao: "Ne znam sta da kazem. Sinoc je radio super”. Odgovorio sam: Nije proslo ni 12 sati a CD je otkazao poslusnost. Poceo je da brljavi cim se ugrejao. Sta sad da radimo ? ! Rekao mi je citiram : "Iznesi ga napolje da se ohladi. Meni nije pravio problem. Ne primam reklamaciju i ne dajem garanciju ni za jedan uredjaj”. Najgore od svega sto sam mu isto vece dao pozitivnu ocenu, ali zahvaljujuci KP timu dozvolili su mi da je prepravim u negativnu kako bi skrenuo paznju na nepostenje ovog coveka. Devet godina sam clan ovog sajta i niko nije prema meni ispao veci necovek od Vladimira. Saradjivao sam I pre sa preprodavcima ali svi stoje iza opreme koju prodaju. Ja necu propasti za ove sitne novce ali nije u redu ponasati se tako prema ljudima od kojih ocekujes da ti daju novac I od kojih stices dodatnu zaradu. Kompletnu prepisku sa njim imam u slucaju da neko sumnja u verdostojnost makar jedne reci koju sam gore napisao.
Da kupac je u pravu. Uredjaj po koji je dosao prilikom preuzimanja je radio. Probali smo oko 10 diskova rezane i originalne i sve je radilo i po njegovim recima odlicno. Dosao je kuci i koristio je CD i kaze hoce da ga usvira. Uredjaj je star 29 godina kod tako starih uredjaja nema sta da se usvira i ugreje pogotovo sto je prilikom testa u prostoriji bilo 20 stepeni. Ne pominje da kuci ima takav CD plejer sa bas cudno istim kvarom kao sto se desio na mom samo posle 12 sati. Ne dajem garanciju na uredjaje zbog vise pokusaja zamene delova posle slanja i preuzimanja. Saljem Viberom video zapis o ispravnosti i radu uredjaja. Uredjaji imaju opisano fizicko stanje i slikani su uredjaji koji se prodaju. Trgovac sam, nisam serviser i ne popravljam uredjaje ali se od 1993 godine bavim prodajom audio i video opreme i uredjaje prodajem kao u tekstu oglasa opisanom stanju.

Foto-aparati i kamere > Kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno mi je da kamera ima mali problem prilikom snimanja. Na moje pitanje da li reprodukcija radi dobro dobio sam potvrdan odgovor. Kada sam dobio kameru i probao reprodukciju ni na jednu kaseticu nije reagovala. Sto dalje od ovakvih clanova.
Rec je o prodaji uredjaja koji se prodavao kao neispravan. Pre slanja u telefonskom razgovoru sa kupcem objasnjena je vrsta kvara, kako se manifestuje i postavljeno mu je pitanje dali mu odgovara takav uredjaj. Kupac je pristao da kupi neispravan uredjaj ali za manje para od trezene cene. Kad je primio uredjaj rekao je da uredjaj neradi i da sam los prodavac. Ne znam kako da se postavim sa ljudima kojima nesto objasnjavas a on nesaceka da zavrsis recenicu. Generalno saradnja sa ljudima koji nemaju nijednu ocenu na K.P. je vrlo rizicna.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre polaska iz Brograda ka Novom sadu, pozvao sam prodavca i pitao da li je na zvucnicima nesto popravljano i da li su tehnicki u fabrickom stanju. Rekao je da je sve fabricki i da nije popravljano nista. Odem u Novi sad i odmah se primetilo da su visokitonci nestrucno popravljani jer se razlicito cuju i vidno su osteceni srafovi koji drze magnet. Znaci 100 posto premotavani. I vizuelno i zvucno se primeti. Covek se time bavi, pa nemoze se reci da se u te stvari ne razume, kao sto je rekao. .. Ja sam ostecen ze cenu puta i putarine, l od Beograda do Novog sada i zbog toga ide negativna.
Sta reci za strucnjaka koji sa metra razlike vidi da su zvucnici premotavani. Negativan stav od pocetka. Gledanjem sa lupom smo ustanovili da zvucnici ipak jesu odvrtani ali i fabrika mora nekako da ih zavrne. Pod lupom se vide tragovi zavrtanja. Zamene nikad neradim ali sam pristao da menjam posto je kupac rekao da je prvi vlasnik resivera i da je kupljen u Srbiji. Ima sve sto ide sa resiverom osim mikrofona. U pitanju je Denon iz njegovih oglasa. Kada je upalio resiver Denon prvih 10 minuta uopste nije pustao zvuk. Pokusao je da trazi stanice na uredjaju ali taj model Denona nemoze da trazi stanice bez daljinskog upravljaca. Video sam da nezna da rukuje sa svojim uredjajem za koji je tvrdio da je prvi vlasnik. Na kraju je priznao da ga je dobio na poklon. Uredjaji te klase koji se dobijaju na poklon sigurno postoji razlog obicno je tehnicke prirode. Sto bi znacilo da je dosao kod mene u startu sa smisljenom pricom. Od mene negativna ocena uopste za coveka.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.