Vladimir

Novi Sad

Član od: 28.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Stari novac | Kovani

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

ovom clanu obavezno trazite uplatu unapred jer vraca pakete. poslao sam mu paket i nije hteo da ga preuzme i platio sam 500 dinara duple troskove postarine. za izbegavanje
LAŽ! Paket sam primio i na svu svoju sreću pregledao! Pregledom je ustanovljeno da su to LAŽNI dolari koje ja kao takve nisam hteo da odkupim, te su mu zato vraćeni! Poštarinu sam hteo da platim iako nemam tu obavezu kad su ovakve stvari u pitanju, ali su mi iz AKS-a rekli da po njihovom novom pravilniku samo pošiljalac može da izvrši uplatu troškova transporta! U oglasu nije napisano da se prodaju LAŽNI ili REPLIKE ili ih nazovite kako god hoćete, nego jednostavno "usa dolar iz 1879 god aukcija"! Jedino na čega je "pošteno" skrenuta pažnja je da liče da su srebrni ali da nije siguran! Nisam hteo negativno da ga ocenim i da ga prijavim za prevaru, nego sam ga samo zablokirao, ali pošto se tako prema meni poneo razmižljam i to da uradim! Meni je savest čista i mirna a obraz ne ukaljan! Pozdrav svima! ;)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.